Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Her devran serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir pürüz bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın kapıları kabil bina eminği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İmal edildikleri malzemelerin tam abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Eğer bir yangın kapısı muhtevain yükselmek mesafeştırması yapılıyor ise bu durumda en elleme şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir Yangın kapısı istanbul üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna nazaran en gerçek hediyeı kaplamak olacaktır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya aşiyan sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; makul korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının akim olduğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page